Rifeng - WEST Hőszivattyú Kft

9027 Győr, Budai út 18.
Frissítve: 2012-04-04 10:29:31 | Kategóriák: Víz-gáz-fűtés szerelés

Ismertető

Rifeng - WEST Hőszivattyú Kft

Több mint harminc éve dolgozunk az építőiparban, 15 éve építettük az első - talajkollektoros - hőszivattyút Győrben, és öt éve foglalkozunk az energiatakarékos levegő-víz hőszivattyukkal. Több mint 400 hőszivattyú értékesítésén, beszerelésen vagyunk túl és nagy tapasztalatot szereztünk az alternatív fűtésrendszerek beépítésekor. Piacvezető termékeinkkel garantáltan energiát spórólhat meg és még a környezetét is kíméli. Szakembereink megtekintik a helyszínt és előzetes tervet, valamint kalkulációt készítenek az Ön számára. Hőszivattyú, napkollektor, napelem, vagy ezek kombinációja? Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. A fűtés és hűtés mellett a melegvíz készítést is rábízhatja a levegő-víz hőszivattyúkra!

Hőszivattyú, akkor alacsony hőmérsékletű fűtésrendszer! Pl. alacsony hőmérsékletű padlófűtés max. 28 °C, a falfűtés 38-40 °C, a mennyezetfűtés (a mennyezetnél inkább a hűtés jöhet szóba, a hűtött, hideg levegő fentről lefele ?mozog?). Számításba jöhet a hőszivattyú beépítésekor az alacsony hőmérséklet tartományban működő radiátoros rendszer, (kondenzációs gázkazánok által fűtött, kb. 40 °C korszerű radiátor). A hőszivattyú kiválóan dolgozik együtt a Fan-coil rendszerrel, amely lég-befúvással fűt és igény esetén a nyári kánikulában hűt.

Különféle hőszivattyús rendszert ismerünk.

• A legegyszerűbben telepíthető és a leggyorsabban megtérülő levegő-víz hőszivattyú (ESB, RIFENG, PHNIX, HISEER).
• Nagy helyigényű, de állandó COP értékkel dolgozik a talajkollektor hőszivattyú.
• Kis helyigényű, de rengeteg utánajárással járó engedélyezés, és magas ár jellemzi a talajszonda hőszivattyút.
• A víz-víz hőszivattyúhoz két kút kell, az egyikből nyerjük, a másikba nyeletjük az állandó hőmérsékletű vizet.

További részletekért és információkért látogasson el honlapunkra! ( www.rifeng-hoszivattyu.hu)
 


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Külgáz Kereskedelmi Szolg. és Gyártó Bt.(Gázszervíz )

Külgáz Kereskedelmi Szolg. és Gyártó Bt.(Gázszervíz )

9024 Győr, Kálvária u. 25.
  • Telefon: (53) 321-068
  • Mobil: 06 (30) 332-1234, 06 (30) 470-8899
  • E-mail: kulgaz@freemail.hu
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.