Egészségóvó

9024 Győr, Ikva u. 32.
Frissítve: 2016-06-16 21:36:42 | Kategóriák: Egyéb Masszázs

Ismertető

Samodai Péter természetes gyógymódok iránt elhivatott, Győrben élő, ötvenes éveinek második felét taposó gépészmérnök végzettségű, gyógymasszőr hivatású ember vagyok.

Első szakmámban gépészmérnökként gépek karbantartásával foglakoztam, ma gyógymasszőri hivatásommal az emberek egészségén igyekszem javítani. Gyógyszert nem szedek, orvoshoz nem járok. Szerencsés vagyok, ilyennek születtem (?!). Sokat olvastam már ifjú koromban is a természet gyógyító erejéről. Gyógyszerek helyett ma is természetes gyógymódokat használok. Hiszek a gondolat gyógyító erejében, aki nem hisz a gyógyulásában, az nem is gyógyulhat meg.

Legújabb gyógyító eszközöm, a MAGNEVIT magnetó-elektro-akupunktúrás orvosi készülék, amivel klinikailag igazoltan 134 féle betegség gyógyítható. A bio-elektroterápia, a mágnesterápia és a masszírozás ötvözésével mellékhatások nélkül nagyon hatékonyan tudok segíteni beteg embertársaimon. Ma még gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségeket is hatékonyan kezelek.

Állandóan újabb ismeretekkel bővítem a kezelési lehetőségek tárházát. Jelenleg főleg a HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) rejtelmeiben kutakodom. Gyógyító masszírozásnál az akupunktúrás pontok kezelése nagyon hatékony. Arcakupresszúra egy másik kedvenc foglalatosságom. Műszaki beállítottságom miatt a mágneses tér gyógyító hatásai is érdekelnek, A föld mágnesessége gyógyító hatást fejt ki az egész emberi testre, de ezt a mágnesességet a technikai vívmányok miatt már nem élvezhetjük. Ezt pótolják azűrhajózásból átvett mágneses térrel kezelő eszközök. A mágneses tér energiával tölti fel az emberi testet, sejtszinten rendezi a problémákat és csillapítja a fájdalmakat. Megismertem a japán NIKKEN cég mágneses termékeit. Ezek pótolják a föld hiányzó mágneses enregiáját. A termékeket mindenki hazaviheti és használhatja, hogy óvja az egész család egészségét. A japánok az egyik leghosszabb átlagos életkort megélő nemzet. Tanuljunk tőlük!


Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

Török Antal igazságügyi iparjogvédelmi szakértő

Török Antal igazságügyi iparjogvédelmi szakértő

9023 Győr, Verseny u. 5. 2/6.
Tovább olvasom >

Horgász-szerviz

Horgász-szerviz

9022 Győr Illyés Gyula u. 6.
Tovább olvasom >

Harmónia Szépségszalon

Harmónia Szépségszalon

9024 Győr, Nagy Imre u. 50/A
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.