A Kutya meg a Macska Kézműves Kávébár

Győr, Saru köz 3.
Frissítve: 2016-03-06 22:09:46 | Kategóriák: Kávézók Speciális étkeztetés

Ismertető

A Kutya meg a Macska Kézműves Kávébár

Kézműves kávébár Győr belvárosában. Szendvicsek, saláták, pohárkrémek, kézműves kekszek, kávéitalok, borok. Kutyabarát kávézó.

Véleményünk szerint egy kávézó akkor jó, ha átérződik rajta a tulajdonosok szemlélete.

A mi szemléletünk (mármint Zsófié és Szilárdé) eléggé különbözik egymástól, és mind a ketten nehezen engedünk a saját álláspontunkból. Mikor azon gondolkoztunk, milyen kávézót hozzunk létre, volt néhány közös pont: ne legyenek tömegtermékek, legyen színvonalas kiszolgálás, inkább a minőséget helyezzük előtérbe, mint a mennyiséget.

És nagyjából ezen a ponton meg is rekedtünk. Zsófi szerint egy jó kávézóban sok a könyv és jó belekucorodni egy fotelba. Szilárd szerint legyenek elegánsak a bútorok és feltétlen kell egy jó nagy tévé, de inkább projektor, ahol egész nap meccseket közvetítünk. Legyenek sötét színek - Zsófi szerint csak a világos színek teszik otthonossá a jó helyet. Aztán abban egyeztünk meg, hogy az a kompromisszum, hogy nincs kompromisszum. Mindketten megvalósítjuk, amit akarunk, de úgy, amilyenek vagyunk: nagyon különbözőek, de mégis egyek.
Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen sokkal több a közös pont, mint hittük ( a kínálatot elnézve végül több a közös rész, mint a külön ajánlatok, pedig nem így terveztük).

Az az elejétől fogva alapvetés volt, hogy kutyabarát kávézó leszünk - mi sem megyünk olyan helyre szinte sosem, ahová nem tudjuk magunkkal vinni Djangot.

A nevet is Ők ihlették: Zsebi cica és Django kutya: Django kap néha egy-két pofont a cicától, cserébe ő pedig jól megkergeti, viccből megharapdálja a nyakát, de az idő nagy részében inkább mind a ketten odabújnakk mellénk békében a kanapéra.

Az ételeket mi készítjük, amit pedig nem, azokat manufaktúráktól, őstermelőtől vesszük - leginkább olyanoktól, akiket személyesen ismerünk.

Ha Te is szeretnél betérni egy olyan helyre, ahová érkezhetsz kutyával, kisgyerekkel, olvashatsz, vagy éppen nézhetsz sportmérkőzést - gyere, igyál nálunk egy kávét.


Nyitva tartás

  • H - Sze: 8:30 - 20:00
  • Cs - P: 8:30 - 22:00
  • Szo: 11:00 - 22:00
  • V:11:00 - 20:00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Nita Fitt Ételbár Győr

Nita Fitt Ételbár Győr

9021 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 7.
  • Telefon: (53) 321-068
  • Mobil: 06 (30) 332-1234, 06 (30) 470-8899
  • E-mail: nitafitt@gmail.com
Tovább olvasom >

VIP Café

VIP Café

9027 Győr, Ipar u. 51/a (Ipar út és Puskás T. út sarkán)
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.