VARR-GA Varrógép Szaküzlet, Szerviz és Hobby Bolt

Győr, Teleki László u. 55.
Frissítve: 2011-07-29 12:53:11 | Kategóriák: Varrógép

Ismertető

VARR-GA Varrógép Szaküzlet, Szerviz és Hobby Bolt

Vállalkozásunk 1994-ben alakult főként ipari varrógépek javítására. Üzletünket 1998-ban nyitottuk azzal a céllal, hogy mind a lakosság, mind az ipari felhasználók részére minőségi szolgáltatást nyújtson a varrógépek értékesítése, alkatrész ellátása és szervizelése terén. Az elmúlt évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, ma már a varró ipari szakma teljes vertikumát felölelik az általunk forgalmazott termékek és a szolgáltatásaink.

Kiváló minőségű gépeket, gyári alkatrészeket és kiegészítő kellékeket értékesítünk.

Hivatalos Gy-M-S megyei képviselete és szervize vagyunk
az alábbi márkáknak:
- Pfaff (www.pfaff.com)
- Bernina (www.bernina.com)
- Elna (www.elna.com)
- Husqvarna (www.husqvarnaviking.com)
- Singer (www.singer.com)
- Janome (www.janome.com)
- Baby Lock (www.babylock.com)
- Brother (www.brother.com)
- Toyota (www.sewtoyota.com)
 

A háztartási gépeken kívül új és használt ipari varrógépeket, szabászgépeket, vasalóberendezéseket, lockkokat, fedőzőket, hímzőgépeket is forgalmazunk és szervizelünk.

Tartozékok és kellékek között megtalálja nálunk a Fiskars ollókat, Olfa vágóeszközöket, Mettler és Madeira cérnákat, Groz-Beckert varrógéptűket és Burda magazinokat.

Vállaljuk továbbá varrodai berendezések javítását, felújítását, karbantartását garanciával, rövid határidővel, és üzletünkben ollók és lock kések élezését.


Galéria

szolgáltatások, tevékenységek, termékek

  • Szerviz (A háztartási gépeken kívül új és használt ipari varrógépeket, szabászgépeket, vasalóberendezéseket, lockkokat, fedőzőket, hímzőgépeket is szervizelünk garanciával.)
  • Kellékek forgalmazása (Tartozékok és kellékek között megtalálja nálunk az ollókat, vágóeszközöket, varró és hímző cérnákat, varrógéptűket, magazinokat, szabásmintákat, programokat hímzőgépekhez és egyéb segédeszközöket.)
  • Karbantartás, felújítás (Vállaljuk varrodai berendezések javítását, felújítását, karbantartását garanciával, rövid határidővel.)
  • Beszerzés (Speciális alkatrészek és kiegészítők beszerzése rövid határidővel.)
  • Élezés (Vállaljuk üzletünkben ollók és lock kések élezését.)
  • KISZÁLLÁS VIDÉKRE IS!

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

CímkékGyőri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.