Emberek az Állatokért Alapítvány (Győri Állatmenhely)

9024 Győr, Téglagyári út 2. Megközelítés a Pápai útról a régi szeméttelep felé vezető kishídon át a marcalvárosi kiserdővel szemben.
Frissítve: 2013-04-05 09:58:18 | Kategóriák: Civil szervezetek Alapítványok Non profit szervezetek 1%

Ismertető

Emberek az Állatokért Alapítvány (Győri Állatmenhely)

Kérjük támogassa adója 1%-ával a Győri Állatmenhely munkáját!
A GYŐRI ÁLLATMENHELY ADÓSZÁMA:
18530021-1-08

Mi is az az adó 1%? Miért beszél erről olyan sokat minden civil szervezet ?

Ha adófizető vagy, akkor rendelkezhetsz a személyi jövedelemadód 1+1%-ával. Az egyik 1%-ot valamely társadalmi szervezet (pl. alapítvány) javára ajánlhatod fel. Ilyen a győri állatmenhely is. A másik adó 1%-ot pedig valamely bíróság által bejegyzett, technikai számmal rendelkező közösség (pl. egyház) javára.

Talán nem is hinnéd, de az adó 1% óriási segítség a menhelynek, hiszen állami támogatás híján ez a legfőbb forrás, amiből állataink ellátását, gyógykezelését és a menhely fenntartását biztosítani tudjuk évről-évre. Tudnod kell, hogy ha nem rendelkezel adó 1%-odról, az visszaszáll az államra, tehát sajnos semmiképpen nem jutsz hozzá. Ha viszont felajánlod , akár megmentő is lehetsz. És ez most nem reklámszöveg. Egy életmentő műtét árát jó eséllyel fedezheti a felajánlásod.

Ha az alapítványoknak adható 1%-odat szeretnéd a győri menhely állatainak felajánlani, csupán az adószámra lesz szükséged, amelyet az adóbevallásod megfelelő mezőjébe kell beírnod. (Fontos, hogy ez nem egyenlő a számlaszámmal, ami egy hosszabb számsor!)
Minden egyes forint számít, hiszen működési költségeinket kizárólag az így felajánlott adó 1%-ából kell fedeznünk!
Köszönjük, hogy támogatod védenceinket!

Bankszámlaszám:
10200249-33018676 (K&H)

Nemzetközi pénzforgalmi adatok:
Kedvezményezett: Emberek az Állatokért Alapítvány
IBAN: HU10 1020 0249 3301 8676 0000 0000
Swift/BIC kód: OKHBHUHB
Bank: K&H Bank

Hivatalos adománygyűjtő ládáink Győrben:
1) Fressnapf – Interspar Center 9023 Győr, Fehérvári út 3.
2) Fressnapf – Family Center 9024 Győr, Malomszéki út 9.


Galéria

További szolgáltatások

  • MEGALAPÍTOTTUK AZ ANGYAL EGYLETET, a Győri Állatmenhely hivatalos támogatói körét!
  • Egyrészt a szükség szülte, másrészt egy szándék, hogy egy helyre gyűjtsük azokat az állatbarát angyalokat, akiket szárnyak híján embereknek nevezünk. A www.angyalegylet.hu oldal tehát a Tiétek is, használjátok örömmel (akár névvel, akár név nélkül), és vigyétek hírét, hogy nagyobb ereje legyen. Nagyon bízunk benne, hogy sokan vagytok, és Ti is hisztek az összefogás erejében. Sok kicsi, talán tényleg sokra megy!

Nyitva tartás

  • Menhely nyitva tartás:
  • Hétfő: Szünnap
  • Kedd: Szünnap
  • Szerda-Csütörtök-Péntek: 14-17h
  • Hétvégén és ünnepnapokon: 9-12h

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.