Ebland Kutya Panzió (Kutyaiskola, Kutyakozmetika)

Győrújbarát, Tényői út (Győr-Ménfőcsanaktól 1 km)
Frissítve: 2023-06-07 12:13:36 | Kategóriák: Kutyakozmetika Kutyapanzió Kutyakiképzés, kutyaoktatás

Ismertető

Ebland Kutya Panzió (Kutyaiskola, Kutyakozmetika)

Győrhöz közel, Győrújbaráton európai színvonalú kutyapanziónk, és kutyaiskolánk várja Önt és kedvencét! Közel két hektár parkosított, bekerített területen, téglából épült külső kennel sor, fűthető belső helyiségek, két nagy kifutó, egy focipálya nagyságú kiképzőterület, és egy gyönyörű kutyaúsztató várja vendégeinket. A panzióval együtt épült lakrészekben a helyszínen lakunk, így kis vendégeink „többszörös” állandó szakszerű felügyelet alatt lesznek, éjjel nappal. Minden fajta, méretű és korú kutyust szeretettel várunk! Elkülönítőinkben szükség esetén beteg állatot, és tüzelő szukákat is el tudunk helyezni. Állatorvosunk szükség esetén, a nap 24 órájában a rendelkezésünkre tud állni, ha a kedvencek hirtelen kezelésre szorulnak, vagy a már otthon megszokott kezelést kell folytatni. Az a célunk, hogy a kutya jól érezze magát a gazdi távolléte alatt. Nyitva tartás: Minden nap reggel 8 és 9 óra között, valamint délután 17 és 16 óra között fogadjuk, és adjuk ki kedves vendégeinket! Más időpontban előzetes telefonos egyeztetés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Szolgáltatásaink: Panzió Panziónk állattartási szempontból gondosan megépített. A kedvenceket EU szabványoknak megfelelő, zárt, biztonságos, otthonos kennelekben szállásoljuk el. Minden kutyus külön kennelben kap helyet, de a napközbeni játék során, az azonos habitusú ebeknek lesz lehetőségük egymással játszani. Külön elkerített nagy kifutóinkban naponta többször kiengedjük az állatokat. A kutyusok szállítását (amennyiben nem tudja személyesen elhozni) mi is meg tudjuk oldani. Ha a gazdi úgy gondolja, hozza magával a kutyus kedvenc játékát, tálját, vagy fekvőhelyét, hogy még otthonosabban érezze magát nálunk. Kutyaiskola Kedvence szétrágta a papucsot? Vagy ízlik neki az asztal sarka? Esetleg nehézkes a sétáltatás? Nálunk az okosodni vágyó kutyusokat kedves, türelmes kutyakiképző várja. Segítséget tudunk nyújtani a kutyusok szocializálódásában, az alap gyakorlatok elsajátításában, hogy a kutyussal töltött idő a gazdinak is sok örömöt okozzon, és a mindennapok problémamentessé váljanak. Szükség esetén bentlakásos kiképzést is vállalunk! A bentlakásos kutyusok tartására, a panzióban leírtak vonatkoznak. Kutya napközi A kutya napközit azért hoztuk létre, hogy a csak nappal elfoglalt gazdik is jó helyen tudhassák kedvenceiket, míg napi teendőiket végzik. Ennek lényege, hogy a gazdi napközbeni elfoglaltsága miatt rendszeresen vagy alkalomszerűen a kutyus a nappalokat panziónkban tölti, de mikor a gazdik tehetik értük jönnek, és hazaviszik őket otthonaikba. A napközis kutyusok ugyan abban a figyelemben, és felügyeletben részesülnek, mint panziós vendégeink. És persze minden extra szolgáltatásunk (pl: kozmetika, kamerázott kennel, plusz etetés, stb.) is rendelkezésükre áll. Így azt az időt míg a gazdi nem ér rá, otthoni unatkozás helyett, a kutyus nálunk játékkal, futkározással, tanulással, szépítkezéssel, vagy akár kényelmes lustálkodással töltheti, és még a gazdi lakberendezési tárgyai is biztonságban lehetnek. Kutyakozmetika Panziónkhoz szakszerűen kialakított kutyakozmetika tartozik, így a szépülni vágyó kutyusokat szép környezetben, szakszerű kutyakozmetikus kezére bízhatják. A kutyatulajdonosoknak biztos könnyebbséget jelent, hogy a panzióban vagy napköziben hagyott kedvenceik, már tisztán és csinosan várják vissza gazdijukat.


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Király Klári Kutyakozmetika

Király Klári Kutyakozmetika

9012 Győr, Bezerédj u. 14/b
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.