Kickbox - Aerobik Kránitz Bernadett

9024 Győr, Örkény István u. 4-6.
Frissítve: 2012-03-28 08:12:41 | Kategóriák: Fittness-wellness Amatőrsport

Ismertető

Kickbox-aerobik korhatár és szinthatár nélkül. Teljesen kezdők is, 10 évesektől az 50 felettiekig.

Kickbox-aerobik korhatár és szinthatár nélkül. Teljesen kezdők is, 10 évesektől az 50 felettiekig.

A kickbox-aerobik, mint minden őrület, Amerikából származik, egy kaliforniai, keleti harcművészetekkel foglalkozó edző, Billy Banks találta ki. Tae Bo harcművészeti mozdulatsorokat kombinált az aerobic már meglévő elemeivel, és jól irányzott tévéreklámok segítségével szinte egyetlen nap alatt tette népszerűvé a kickbox-aerobicot. A Tae Bo kultusza felvirágzott, kazetták millióit adták el, a tornatermekben pedig bevezették a kickbox-aerobik edzéseket. A kardió-kickbox hagyományos keleti harcművészeti elemeket használ aerobic formába öntve. Koreografált rúgások és öklözések sorozatát használja a pulzusszám növelésére és a kalóriafelhasználás szinten tartására. A mozdulatsorokat zenére, ritmikus mozdulatokkal végzik, mivel további hatások elérése érdekében a modern tánc elemeit is beépítik a mozgásba. A kickbox-aerobik valóban nagyon lendületes, és sokan találják szórakoztatónak.

INGYENES GYEREKFELÜGYELET szakképzett óvodai dadával !!! Az órák felépítése: - Minimum 10 perc bemelegítés, azért hogy a teshőmérsékelet felemelkedjen, a pulzusszám nőjön, a szervezet felkészüljön a megterhelésre. - Ütések, ütéskombinációk következnek. - Közben is alkalmaz rámelegítést lábkörzésekkel. - Végigveszik a különféle rúgásokat, rúgástípusokat úgy, hogy minden oldalra mozognak. - Az ütés-rúgástípusok együttes kombinációjával folytatják az edzést. A tempót úgy diktálja, hogy a pulzusszám fokozatosan emelkedjen. Mindig kell egy 3-5 perces kis felpörgetés, hogy a pulzusszám 130-140-re emelkedjen, mert ilyenkor már a szív és a keringés is dolgozik. Ez szükséges az állóképesség növelése miatt, és a "boldogsághormonok" is jobban termelődnek. Bernadett pedig szereti a mosolygós, kipirult arcokat. - A levezetés megnyugtatja a szervezetet. - Bár a vendégek nem szeretik az erősítést, azért mindig bekerül néhány sorozat fekvőtámaszból, hasizomgyakorlatból is. - A nyújtás már lassúbb zenére történik. Nincs két egyforma óra, mindig más ütéskombinációt alkalmazunk, az erősítéshez súlyzót is használunk, de nagyon jók a guggolásokkal, rúgásokkal együtt alkalmazott támadások is. Az edzések többféle célnak is megfelelnek. Alakformálásra, zsírégetésre, az állóképesség fejlesztésére egyaránt hasznos a fitnesz kickbox-aerobic. Nincs korhatár és nincs szinthatár! Bárki járhat kickboxra, teljesen kezdők is, 10 évesektől az 50 felettiekig.

Kránitz Bernadett: Kránitz Bernadett életét már gyerekkora óta meghatározta a sport. • Szertornázott 4 évig, ami tudjuk, hogy nagy erőfeszítést, odaadást, többféle adottságot kíván. • Sporttagozatos osztályba járt. • Kyo-kushin karatézott, amire az a jellemző, hogy a küzdelemben beviszik az ütéseket, rúgásokat. Ezzel 5 évig foglalkozott, és elmondta, hogy a formagyakorlatokat szerette jobban, mert csak akkor akarta "bántani" az ellenfelét a küzdelemben, ha haragudott rá, ez meg nem volt igazán jellemző. • A Fit forma stúdióban dolgozott aerobic oktatóként, és ezzel párhuzamosan még ovi-karatét is oktatott. Norbinál végezte el az oktatóképző-tanfolyamot, több éve tart kickbox aerobik edzéseket.

A kickbox aerobikkal nem csak erőlétünket tarthatjuk karban, jelentős súlycsökkentést érhetünk el a rendszeres mozgással, hasznos a betegségmegelőzésben, és az egészségmegőrzéshez ez is hozzátartozik. Végzettség: - Aerobik és Fitnesz oktató - Testnevelési Egyetem megyei kihelyezett tagozat aerobik oktató képzési előadó - Fitnesz Kick-box oktató Sportmúlt: - talaj -és szertorna - atlétika - karate - triatlon - balaton -és öbölátúszások - futóversenyek (félmaratonok) - kerékpárversenyek - fitnesz Versenyeredmények: - Többszörös senior triatlon OB (kat) - Utcai futóversenyek, kategória dobogós helyezések - Többszörös triatlon OB (kat) - Erőemelő versenyek, dobogós helyezések (megyei, régiós, országos)

Edzések: Sün Balázs Óvoda Hétfőn este 19-20 -ig Péntek este: 18-19-ig


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Rezidencia SPA & Fitness

Rezidencia SPA & Fitness

9022, Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1.
Tovább olvasom >

Gyárvárosi Sporttelep

Gyárvárosi Sporttelep

Győr, Kiskút út 1.
Tovább olvasom >

Kick-box Győr

Kick-box Győr

9022 Győr, Kisfaludy u. 32.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.