4V Reklám Kft.

9011 Győr-Szentiván, Törökverő u. 11.
Frissítve: 2015-06-05 09:25:44 | Kategóriák: Reklám

Ismertető

4V Reklám Kft.

Vállalkozásunkat 1992. decemberében alapítottuk Wing Reklám Kkt néven. A társaság elsődleges tevékenységi területe a reklámkivitelezés, azon belül a világító és hagyományos (nem világító) reklámtáblák gyártása. A 4V Reklám Kft 1998-ban alakult az addig sikeresen működő Kkt teljes körű jogutódjaként. A név és társasági forma változása a gazdasági növekedés miatt vált szükségessé. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már büszkén elmondhatjuk, hogy Győr egyik meghatározó teljeskörű reklámkivitelező cégévé váltunk.

Működésünk során több új tevékenységgel bővítettük repertoárunkat. Igyekeztünk minél több részfolyamatot saját erőforrásból megoldani. Ennek érdekében ma már több mint 400 négyzetméteres saját műhelyben folyik a gyártás, kivitelezés. Alap és segédanyagainkat mindig a legmagasabb minpségi követelmények szerint válogatjuk meg, hogy munkánkat soha ne befolyásolhassa az alapanyag minősége.

2007 óta cégünk tevékenysége az ISO 9001:2008 Minőségbiztosbiztosítási rendszer irányelvei szerint zajlik.

Szolgáltatások:

- Autódekorációk

- Gravírozás-Kontúrmarás

- Habvágás

- Homlokzati reklámok

- Reklámkivitelezés 

 


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

Arrabonamédia Kft.

Arrabonamédia Kft.

9022, Győr, Kiss János utca 9/b
Tovább olvasom >

Győri Szuperinfó

Győri Szuperinfó

9022 Győr, Kiss János u. 9/b. fsz. 2.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.