WOLF ORVOSI MŰSZER

Győr - Ipari Park, Csörgőfa sor 4.
Frissítve: 2014-07-03 15:43:43 | Kategóriák: Orvosi műszer, Gyógyászati segédeszközök

Ismertető

WOLF ORVOSI MŰSZER

Cégünk a WOLF Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása.

Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszerhasználatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importjára , ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk . A termékskála rendkívül széles: az egyszerhasználatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

Az egyre növekvő piaci igények szükségessé tették termékpalettánk bővítéseként a kötszerek forgalmazását. Termékeink beszerzése elsősorban saját importból történik. A kor követelményeinek megfelelően mind a külföldi, mind a belföldi gyártóink természetesen rendelkeznek a gyártáshoz, forgalmazáshoz szükséges minőségi tanúsítványokkal (TÜV, ISO, CE).

Színvonalasan képzett kollégák segítik, hogy folyamatos áru ellátással és nagyon kedvező árakkal segítsük partnereink tevékenységét.

Munkánkat körülbelül 50 beszállító segíti abban, hogy megőrizzük az elmúlt években már megszokott és bizonyított rugalmasságunkat, illetve teljes körű szolgáltatást, támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Társaságunk saját tehergépkocsiparkkal rendelkezik, így az egész ország területére kiterjedő folyamatos szállításokat végzünk, budapesti konszignációs raktárral rendelkezünk, ezzel is segítve az egészségügyi intézmények munkáját.

Több éves tapasztalat után, mára országosan kiépített szervizháttérrel rendelkezünk, számos termékünkre a garancia idő 2-3, akár 5 év.

Cégünk minden évben legalább egy, több mint 30 oldalas lakossági kiadvánnyal és egy, több mint 200 oldalas összefoglaló katalógussal jelentkezik, azért, hogy minél több információval lássuk el a hozzánk forduló partnereinket, érdeklődőket.

Boltjaink Győr városában 3 helyen állnak vevőink rendelkezésére, de viszonteladó partnereinknek köszönhetően termékeink az ország egész területén megtalálhatók.

Társaságunk központja Győrben az Ipari parkban a Csörgőfa sor 4. szám alatt található, ahol a vezetés, az adminisztráció, az orvostechnikai- és gyógyászati segédeszközök, kötszerek nagykereskedelmi értékesítése történik.

 

Nagykereskedelmi értékesítés:

WOLF Orvosi Műszer KFT.

Győr - Ipari Park, Csörgőfa sor 4.

Infóvonal: 96/428-160 Fax: 96/428-160

Honlap: www.wolforvosimuszer.hu

E-mail: info@wolforvosimuszer.hu

Skype: Wolf – Győr

Mintaboltjaink:

WOLF Orvosi Műszer Bolt

9021 Győr - Belváros, Kazinczy u. 17.

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:  9:00 - 18:00
          Szombat:  9:00 - 13:00

Telefon: 96/311-623

WOLF Orvosi Műszer Bolt

9023 Győr - Adyváros, Szigethy Attila út 78.

Telefon: 96/440-505

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:  8:00 - 17:00
          Szombat:  8:00 - 12:00

 

Romániai Nagykereskedelmi értékesítés

00 40 74 0302 278
romania@wolforvosimuszer.hu
www.wolfromania.ro

WOLF Orvosi Műszer Bolt (Győr) Orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása.


Galéria

szolgáltatások, tevékenységek, termékek

 • Orvosiműszerek és gyógyászati eszközök forgalmazása, árusítása,javítása
 • Számítógépes talpvizsgálat készítése

Forgalmazott, alkalmazott márkák

 • BOKANG, TOP GLOVE, ROMED, MORETTI,BRAUN, SCHOLL, OMRON,MEDEL,MEBBY,INNOFIT,

Nyitva tartás

 • Mintabolt:
 • WOLF Orvosi Műszer Bolt
 • Győr - Belváros, Kazinczy u. 17.
 • Telefon: 96/311-623
 • Nyitva tartás:
 • Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
 • Szombat: 9:00 - 13:00
 • WOLF Orvosi Műszer Bolt
 • Győr - Adyváros, Szigethy Attila út 78.
 • Telefon: 96/440-505
 • Nyitva tartás:
 • Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
 • Szombat: 8:00 - 12:00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Írisz Gyógyszertár

Írisz Gyógyszertár

9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 41.
 • Telefon: (53) 321-068
Tovább olvasom >

Sensolite Gyógycentrum

Sensolite Gyógycentrum

9022 Győr, Batthyányi tér 4.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.