Sensolite Gyógycentrum

9022 Győr, Batthyányi tér 4.

Ismertető

Sensolite Gyógycentrum

Sensolite polarizált sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer. További részletek: sensolite.gyoricegregiszter.hu

Sensolite polarizált sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer.

2010. május 14-én megnyitotta kapuit Győrben a legújabb Sensolite Gyógycentrum.
A teljes testet kezelő Sensolite polarizáltfény-terápia segítségével számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra.

Túl a Biotron lámpán

A polarizáltfény gyógyító erejét Fenyő Márta biofizikus és kutatócsoportja fedezte fel, az ő ötletük alapján kifejlesztett Bioptron lámpát ma világszerte több millióan használják eredményesen. Az eszközzel csak kis felületet lehet kezelni, így felmerült az igény a teljes test egyidejű kúrálására.

Sensolite: teljes testkezelés

A Gyógycentrum megnyitóján bemutatták az eljárást lehetővé tevő berendezést, a Sensolite világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszközt, amelyben közel 1000 darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről.

Fájdalommentes kúra, mellékhatások nélkül

A kúra fájdalommentes és ez idáig senki sem számolt be negatív mellékhatásról. Egy alkalom mindössze 20 percig tart, ezt az időt a vendég kényelmesen, zenét hallgatva töltheti el. Valamennyi páciens ingyenes orvosi konzultációt is kérhet a centrumban.


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

WOLF ORVOSI MŰSZER

WOLF ORVOSI MŰSZER

Győr - Ipari Park, Csörgőfa sor 4.
Tovább olvasom >

Argina - Győr

Argina - Győr

Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.