Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

9081 Győrújbarát, István u. 21.
Frissítve: 2011-09-07 10:33:47 | Kategóriák: Panziók

Ismertető

Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

Összkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat szolíd árakon

Kedves látogató, leendő vendégünk!

Ha szeret szép, nyugodt helyen komfortosan pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó borokat, és szereti, ha barátságos, szakképzett személyzet szolgálja ki, akkor jöjjön el az Aranypatkó fogadóba. Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Élvezze vendégszeretetünket és jóhírű konyhánk különleges ízeit.

Több mint 30 éves szakmai múlttal, felkészülten, örömmel várom érkezését!

Mógor Csaba
Vendéglős-fogadós

Győrújbarát Győr belvárosától 6 Km-re, a Budapest-Bécs autópálya 119-es kihajtójától 3 Km-re, Pannonhalma városától 10 Km-re helyezkedik el. Győrújbarát csodálatos természeti adottságainak látványával ajándékozza meg a látogatókat.

Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó fogadó*** panzió és étterem. Öszkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat.

A hangulatos étterem házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére. Üdüljön, pihenjen az Aranypatkó fogadóban! A szállás és éttermi árak elmaradnak a hasonló kategóriás környékbeli panziók és éttermek áraitól.

Minden apartman és szoba összkomfortos és pótágyazható. A berendezés és felszereltség igényes. Fürdőszoba, mini konyha, sat tv, ingyenes wifi internet, szobánként egyénileg szabályozható fűtés - klíma, valamint egyedi gyártású kényelmes ágyak biztosítják a jó komfortérzetet és a nyugodt pihenést.

A fogadó alsó szintjén található hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.
A vendégek megtudhatják, hogy milyen lakomával dorbézolhatott a Fekete sereg, mit vacsorázhattak a dzsentrik, mi volt a földesúr kedvence, de rájöhetnek Lúdas Matyi titkára is, vagy megsejthetik, hogy a híres betyár, Vidróczki hogyan ünnepelhetett. Az étterem helyi specialitásokat is kínál, egy talicska csalétekkel és baráti fatányérossal hívogatja az étkes vendégeket, akik megkóstolhatják a fogadósné és a fogadós kedvencét is.

A parkosított pihenő és grillkert kellemes kikapcsolódást biztosít. Kerti partik, szalonnasütés, bográcsozási lehetőség.

Ingyenes saját parkoló kizárólag vendégeink részére rendelkezésre áll.
Programok Győrújbaráton: A kijelölt turista útvonalon jólesik egy gyalogtúra a kilátóhegyre, közben megcsodálhatja a sokorói dombság növény és állatvilágát, betérhet a pincesoron egy borospincébe szomját oltani. Útközben ajánlott megnézni a ritkaságnak számító löszfalakba vájt gyurgyalag fészkeket, a helyi történelmi és kulturális emlékeket. Az aktív pihenés-kikapcsolódás nálunk biztosított.A községben lovaglási lehetőség van, akár oktatással is.
Programok Győrújbarát környékén: Győr a találkozások városa. A vízek városa az építészeti kulturális és természeti értékek egész sorát vonultatja fel.
A győri Gyógy- és Wellnes termálfürdő, strandfürdő, mellett az állandó programokat kínáló fesztiválvárosban egész évben programok sokasága várja a látogatókat. Pannonhalma a világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Apátsággal, Bábolna a nemzeti ménessel, Komárom az erőddel, Pápa az egyedi barokk belvárosával vonzza a túristákat.

A szomszédos országok fővárosai Bécs, Pozsony, de Budapest és a Balaton is 1 órai autózással elérhető. Töltődjön fel nálunk, élvezze vendégszeretetünket!


Galéria

Nyitva tartás

  • Panzió Nyitva 0-24 óráig
  • NON-STOP

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Gróf Cziráky Panzió

Gróf Cziráky Panzió

9021 Győr, Bécsi kapu tér 8
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.