A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető.
Szőlő termelési filozófiánk alapja, hogy a kitűnő termőhelyeken visszafogott tőketerheléssel, késői szüreteléssel törekszünk megtermelni az aszúszemet, és magas cukorfokú különleges minőségű mustot. Valljuk, hogy a fentieken kívül a bor minősége döntően az évjárat függvénye.
Csak a saját ültetvényeinken termett szőlőt dolgozzuk fel.
A Bodnár Pincészet Borház hagyományos pincéjét a XIII. században a pálos rend építette, amely Sátoraljaújhelyben a Pincék völgyében (Ungvári pincék) található. A pincéhez szervesen illeszkedik a terméskőből épített feldolgozó, palackozó és az ízlésesen berendezett, 42 főt befogadó borkóstolóhelyiség.
Előzetes bejelentkezés után szakmai és gasztronómiai élvezeteken keretében ismerkedhetnek meg a vendégek a nemes tokaji borok teljes választékával.
A borház további egyedisége a kóstoló falán kiállított, Magyarországon magánkézben lévő legnagyobb szőlős-boros motivumú ex Libris és kisgrafikai gyűjtemény.
Palackos borainkat 3-6 hónapos palackos érlelés után forgalmazzuk.
A nemesen elegáns címkén védjegyünk a borház grafikai metszete jelenik meg.
Borainkat a belföldi borszaküzletekben, a legrangosabb éttermekben, svéd, lengyel, finn és Új-Zéland-i piacokon értékesítjük.
A Bodnár Pincészet Borház alapítója Dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, 1992-től több évtizedes tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja.