Golden Ball Club Hotel, Restaurant & Wellness

H-9021 Győr, Szent István út 4.
Frissítve: 2013-04-29 13:10:42 | Kategóriák: Éttermek Ételbárok

Ismertető

Golden Ball Club Hotel, Restaurant & Wellness

Győr egyik legismertebb szállodájaként és éttermeként 1996 óta szolgáljuk ki Vendégeinket válogatott alapanyagokból készült ételeinkkel, különlegesen széles italkínálatunkkal, változatos események szervezésével. Ehhez pedig vendégbarát személyzetünk varázsolja asztalukhoz az otthon meleg szeretetét. A Golden Ball Club hangulata és belső kialakítása hangsúlyozottan alkalmas baráti összejövetelek, üzleti megbeszélések, céges rendezvények, esküvők és egyéb társas rendezvények lebonyolításához, vagy akár a hétköznapi rohanás közepette néhány perc felfrissülésre. Visszafogottan elegáns berendezése, a nyugodt, kikapcsolódást segítő légkörés udvarias személyzetünk teszi még teljesebbé a nálunk eltöltött időt. Suga Péter Chefünk által megálmodott ételeink a magyar és a nemzetközi konyha széles palettáját ölelik fel, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való fogásokat, legyen az akár egy könnyű saláta, vagy egy dupla hátszín, esetleg apró édességként valamely desszertünk.

Látogassanak el hozzánk, és éljék meg Önök is az éttermünk nyújtotta élményeket, mi pedig garantáljuk, hogy a legodaadóbb kiszolgálással és figyelemmel leszünk minden percben. Mert mi valóban Önökért vagyunk!

Étlapunkat, különleges akcióinkat megtalálják a honlapunkon is.

Asztalfoglalással, rendezvényekkel kapcsolatban, esetleg személyes jellegű kérdéseikkel keressenek bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Golden Ball Club
9021, Győr, Szent István u. 4. (bejárat és parkoló a Révai utca felől)
Tel: +36-96/618 – 105
E-mail: goldenball@t-online.hu

Nyitva tartás: a hét minden napján 06:00 – 23:00 között.


Galéria

Nyitva tartás

  • Hétfő - Vasárnap
  • 06.00 - 23.00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Nita Fitt Ételbár Győr

Nita Fitt Ételbár Győr

9021 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 7.
  • Telefon: (53) 321-068
  • Mobil: 06 (30) 332-1234, 06 (30) 470-8899
  • E-mail: nitafitt@gmail.com
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.