La bonaccia Étterem - tapas bár, pizzéria

Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 7
Frissítve: 2012-04-04 19:58:58 | Kategóriák: Éttermek Pizzériák

Ismertető

La bonaccia Étterem - tapas bár, pizzéria

Éttermünkben eltökélt célunk, hogy minőségi, friss alapanyagok felhasználásával és széles ital választékunkkal (melyben megtalálható a Mauro Caffe, Dilmah teakülönlegessége, Árpád manufakturális pálinkák és Múzsa borház eredet védett kézműves borai) nálunk a Kedves Vendég ne maradjon se szomjas, se éhes!

Pici de baráti, családias környezetben várunk minden kedves
vendéget!

Ebben segítségünkre van Kovács János a Gundel étterem chef de couisin (konyhafőnök) -je, aki folyamatosan rajtunk tartja a szemeit és Lajsz András által össze állított koktélsor.

Felszolgálóink Kovács Antal borszakértő, háromszoros magyar bajnok sommelier képzésén vettek részt, így abban is biztosak lehetnek, hogy a kiválasztott étel mellé biztosan a megfelelő bort vagy italt fogják ajánlani!

Szolgáltatásaink: olasz, spanyol és napi menü ajánlatainkban a magyar konyha különlegességei, kiszállítjuk az étterem összes ételet és a napi menü is.

Zártkörű rendezvények, borkóstolók, nemzetiségi gasztró estek, márciustól élő zenés estek.

Nézzen be hozzánk, és engedje hogy megpróbáljuk elvarázsolni!

La bonaccia - falatnyi boldogság Győr szívében!
 

La bonaccia Étterem (Győr) - tapas bár, pizzéria. Minőségi alapanyagok, olasz, spanyol és napi menü. Zártkörű rendezvények, borkóstolók, nemzetiségi gasztró estek.


Galéria

Nyitva tartás

  • La bonaccia Étterem (Győr) nyitva tartása:
  • Hét - Szo: 10:00 - 22:00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Nita Fitt Ételbár Győr

Nita Fitt Ételbár Győr

9021 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 7.
  • Telefon: (53) 321-068
  • Mobil: 06 (30) 332-1234, 06 (30) 470-8899
  • E-mail: nitafitt@gmail.com
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.