Méhecske alapítvány

9011, Győr, Lehár Ferenc u.101
Frissítve: 2014-01-31 15:03:41 | Kategóriák: Egyesületek Non profit szervezetek 1%

Ismertető

Méhecske alapítvány

A Méhecske Közhasznú Alapítvány, 2007-ben jött létre, azért, hogy támogassa az egészségügyi és szociális okok miatt nehéz helyzetbe került gyerekeket

Kedves Látogató!

Bizonyára Ön is tudja, hogy hazánkban, sajnos nagyon magas a születéskor, vagy azt követően valamilyen módon  (testileg és/vagy értelmileg) sérült gyermekek száma. Taníttatásuk , gondozásuk és foglalkoztatásuk komoly terheket ró a családokra és közvetlen környezetükre.
Alapítványunk fő célkitűzése, hogy e súlyos probléma megoldásához segítő kezet nyújtson a családok számára és hasznos programok szervezésével elősegítse az ilyen hátránnyal küzdő gyermekek, fiatalok integrációját .

A Méhecske Közhasznú Alapítvány, 2007-ben jött létre, azért, hogy a fent említett céljai mellett, támogassa az egészségügyi és szociális okok miatt nehéz helyzetbe került gyermekeket, családokat, felkarolja az idős, magányos embereket.
Az alapítvány nyitott mindazon szervezetek felé, akik céljainkkal, elveinkkel egyetértenek, és megvalósulásában szívesen közreműködnek.
A céljaink eléréséhez bármilyen adományt szívesen fogadunk: tartós élelmiszert, anyagi vagy tárgybeli támogatást.


Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.