Modiani Fashion - Győr - A belváros legexkluzívabb divatáru üzlete

9021 Győr, Baross G. u.18
Frissítve: 2013-06-14 17:48:15 | Kategóriák: Ruházat

Ismertető

Modiani Fashion - Győr - A belváros legexkluzívabb divatáru üzlete

„A külsőd az egyetlen fegyvered...”
Azt mondják, hogy az első benyomás az, amit nincs esélyed elnyerni kétszer.

Ezért fontos, hogy mit viselsz, és milyen a megjelenésed. Azonban ehhez szükséges ismerned annak a titkát, hogy miként teheted meg ezt a bizonyos első benyomást úgy, hogy elmondhassák Rólad: „Igen, ennek a nőnek stílusa van!”.
Az ítélet: Ízléses, vonzó, és egyedi...

Hányszor érezted már, hogy Te is megérdemled az elismerést az ízlésedért, de amikor otthon végignézel a ruhatáradon, akkor valahogy mégsem lehetsz elégedett?

Valamiért a „ruhavadásza-taid” nem járnak valódi sikerrel? „Pedig az üzletben annyira tet-szett! Most mintha mégsem lenne az igazi!” Ez alapvetően nem a Te hibád, hiszen a legtöbb üzlet nem kínál eredeti egyediséget, és stílust adó divatot, hanem az éppen felkapott trendeket követik. Ami viszont folyton változik, ezért így pokoli nehéz valódi, saját stílust kialakítanod. De vajon mit tehetsz ez ellen?

Az első számú szabály az, hogy kísérletezned kell! Olyan ruhát kell találnod, amiben végre önmagad lehetsz. A Te színed, a Te fazonod, a Te stílusod – ezekre kell rátalálnod. És, ha megvan, akkor minden könnyebb.
Persze most joggal kérdezheted:
„Ez mind nagyon szép, de hol, és hogyan tehetem meg mindezt?”, és a
kérdésed jogos...

Ha Te sem akarsz beleolvadni a „Pláza-trend”-be, és el akarod kápráztatni környezetedet a megjelenéseddel, akkor egy profi segítségre lesz szükséged. De vajon ki figyel oda Rád? Én tudok adni egy jó tippet...
Gyere el a Modiani Fashion üzletbe, a Győr, Baross G. u. 18. szám alá! Mi nemcsak, hogy meglátjuk benned a szépet,
hanem segítünk is kiemelni azt! Várunk szeretettel!


Galéria

szolgáltatások, tevékenységek, termékek

  • Tanácsadás
  • Stílus tanácsadás

Referenciák, minősítések

  • 20 évvel ezelőtt nyitott Győr belváros szívében a legszínvonalasabb igényeket is kelégítő divatáru üzletünk - Modiani Fashion névvel. Az üzlet azóta is töretlen sikerrel szolgálja ki, azokat a nőket akik igényesek önmagukra és megjelenésükre. A Modiani Faschion arra törekszik, hogy egyedi kollekciót biztosítson minden korosztály részére, a legújabb trendeknek megfelelően. Üzetükben nem tömeg termékeket kínálunk, hanem a legújabb trendeknek megfelelően , minőséget és az egyéni alkathoz leginkább illő stílust.
  • Hogy milyen alkalomra melyik stílus ajánlott, ma már nem válik élesen el, nem csupán az időpont és program, hanem a ruha viselőjének egyénisége is befolyásolja a választást. Egy jól megválasztott ruha mindíg kiemeli a szépséget, a rossz választás pedig rontja az összhatást.
  • A Modiani Fashion mindig arra törekszik, hogy a kiválasztott ruha összhangban legyen viselőjének sítlusával, és alkalomhoz illő minőséget képviseljen. Tudjuk egy jól megválasztott ruhában minden korosztály szépnek, vonzónak és magabiztosnak érezheti magát!

Nyitva tartás

  • Hét - Szo: 9:00 - 18:00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

the Setup Shop

the Setup Shop

9022 Győr, Árpád út 63/B.
Tovább olvasom >

sole2soul

sole2soul

9021 Győr, Kisfaludy u. 18.
Tovább olvasom >

Cipőmágia

Cipőmágia

9027 Győr, Nagysándor József utca, ETO Park
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.