Piccolo Regalo Kft. - PRÉMIUM DELIKÁT

9081 Győrújbarát, Hét vezér u. 41/a
Frissítve: 2012-04-04 09:37:52 | Kategóriák: Házhozszállítás Élelmiszer

Ismertető

PRÉMIUM DELIKÁT csokoládé, kávé, sütemény, üdídő

Csábító finomságok forgalmazása

A 2008-ban alakult Piccolo Regalo Kft. kiváló minőségű olasz és osztrák delikát termékek magyarországi forgalmazásával és márkaképviseletével foglalkozik. Saját ízlésünket tükröző választékunk összeállításakor a cél a különleges minőség, az egyediség és a kiváló ár/érték arány összehangolása volt, ami eddigi partnereink és vásárlóink véleménye alapján, úgy gondoljuk jól sikerült.
Termékeink sorában valóban ínycsiklandó finomságok találhatók, mint az olasz Amore Italia, Oliva, ICAM és Artemisia csokoládék, pralinék és édességek, a Val d'Enza sütemények és mini torták, a manufakturális eljárásokkal készülő firenzei Caffé Manaresi kávék, a különleges és egészséges Fitness kávé, valamint az osztrák Almdudler, Tiroler Alm és Radlberger üdítők.

Termékeinket nagykereskedések, viszonteladó üzletek illetve vendéglátóhelyek és magánvásárlók számára egyaránt forgalmazzuk direkt kiszállítással, partnereinken keresztül vagy postai szállítással, földrajzi hely függvényében különböző kondíciókkal. Mivel értékesítési hálózatunk kiépítése jelenleg is tart, további nagykereskedések, viszonteladók és területi képviselők jelentkezését várjuk az ország egész területéről. Partnereink elérhetőségeit és adatait a kölcsönös üzleti siker segítése érdekében oldalainkon díjtalanul feltüntetjük.

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékekről vagy az üzleti együttműködésről, kérjük, írjon nekünk az info@premiumdelikat.hu e-mail címre, vagy látogasson el weblapunkra..

Viszonteladó Partnereink katt ide!
 



Galéria

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • Amore Italia prémium olasz csokoládék
  • Artemisia abszintos csokoládé - az érzéki csábításí íze
  • Val dEnza sütemények - édes kísértések Olaszországból!
  • Caffé Manaresi őrölt és szemes arabica kávék Firenzéből
  • Fitness kávé - egészség és a kávézás élvezete egy csészében
  • Tiroler Alm alpesi gyógynövényes limonádé Ausztriából
  • Almdudler üdítők alpesi gyógynövényekkel
  • Dulcioliva olasz csokoládék és pralinék

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

Nita Fitt Ételbár Győr

Nita Fitt Ételbár Győr

9021 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 7.
  • Telefon: (53) 321-068
  • Mobil: 06 (30) 332-1234, 06 (30) 470-8899
  • E-mail: nitafitt@gmail.com
Tovább olvasom >

Caravan Ételbár

Caravan Ételbár

9023 Győr, Vasvári Pál utca 1.
Tovább olvasom >

König Restaurant & Grill

König Restaurant & Grill

Győr, Fehérvári út
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.