Subway Music & Dancehall

9024 Győr, Bartók Béla u. 1.
Frissítve: 2012-03-30 16:48:11 | Kategóriák: Szórakozóhelyek Rendezvények

Ismertető

A győri Subway Music & Dancehall-ban keddtől szombatig minden este óriási buli várja a szórakozni vágyókat , minden nap más-más zenei stílussal, különböző attrakciókkal és jutányos árakkal.

A Subway Music & Dancehall (Győr, Bartók Béla út 1.) szórakozóhely tavaly októberben nyitotta meg kapuit, s rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert minden korosztály körében.

Eleinte 50-60 fő látogatta a tágas, remekül berendezett alagsori szórakozóhelyet, míg hétvégenként most már rendszeresen 250-280 ember vesz részt a hajnalig tartó bulikban.

A győri Subway Music & Dancehall-ban keddtől szombatig minden este különböző tematikájú bulikkal várják a szórakozni vágyó fiatalokat és örökifjakat.
Keddenként elsősorban a Széchenyi-egyetemen és az Apáczai-karon tanuló hallgatók látogatják a Subwayt, a buli fénypontját pedig egyedi kongashow adja.

Ha szerdát tűzzük ki a szórakozásra, megéri mert csábító italakciók várják a szórakozni vágyókat Subwayben . A Bacardi kólát és vodkanarancsot 350 forintért, az üveges Holsten sört 200 forintért már rendkívül jutányos áron kínálják a Bartók Béla úti szórakozóhelyen.

Csütörtök akkor ROCK ZENE. Minden héten ezen a napon ismert és ismeretlen győri rock zenekarok élőben húzzák el a külföldi nagy bandák kedvelt dalait legyen az AC DC , Guns N’ Roses, vagy Scorpions. A magyar rock zene sem szorul ki a Subwayből , gyakran hallani a Tankcsapda … sikeres slágereit.
Péntekenként: retro diszkó . Városunk Dj –e Tóth Attila a 80-as 90-es évekbe repíti vissza a szórakozni és táncolni vágyókat a kor slágereivel és óriás kivetítő segítségével. Aki érez magában egy kis tehetséget beszállhat az éneklésben melyet tehet karaoke stílusban .

Szombat: élőzene . Különböző zenei stílusú rock’ n’ roll , beat, pop, rock, rockabilly bandák, zenekarok teszik felejthetetlenné a bulikat ezen a napon. Baráti társaságok, céges bulik , is gyakori visszajárói a pincehelységnek szombatonként.

Gyakorta előfordul ,hogy a Subway vendégeit különböző látványos, humoros bűvész mutatványokkal Párkányi Kolos ismert bűvész lepi meg és szórakoztatja .

Minden pénteken retro disco Tóth Attilával+karaoke
Minden kedden és szerdán konga show és disco

 



Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

Virgin Restaurant&Club

Virgin Restaurant&Club

9023 Győr, Tihanyi Árpád utca 23.
Tovább olvasom >

Teleki 36

Teleki 36

9021 Győr, teleki út 36.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.