TRIADENT fogorvosi rendelő

9026 Győr, Dózsa György rkp. 15.
Frissítve: 2012-02-06 15:25:45 | Kategóriák: Fogorvosi rendelő, Fogtechnika

Ismertető

TRIADENT fogorvosi rendelő

Fogászati klinikánk 1997-ben kezdte meg müködését. Mai két-rendelös formájában 8 éve áll a betegek szolgálatában. A gyógyító és megelözö kezelesések teljes körével áll a páciensek rendelkezésére.

A kezelések elöre egyeztetett idöpontban történnek. Barátságos várószoba, a történelmi belváros valamint a Duna-part közelsége biztosítja, hogy a kezelésig fennmaradó és esetlegesen a kezelések közötti idöt betegeink kellemesen töltsék el.

Rendelöinkben a legkorszerübb fogászati kezelöegységeken folyik az ellátás, munkánkat modern, kis sugárterhelésü, digitalizált röntgenberendezések biztosítják.

Nemzetközileg bevált, garantáltan csúcsminöségü anyagok, gépek, eszközök valamint eu minösítésü fertötlenítésiés sterilizálási eljárások biztosítják a minimalizált terheléssel járó betegközpontú kezeléseket.

Kezelések:

- Esztétikai fogászat, fogmegtartó kezelések, fogfehérítés
- Fogpótlások
- Implantológia
- Szájsebészet
- Gyerekfogászat és fogszabályzás

Bejelentkezés: Dr. Révész Alíz Fog- és szájbetegségek szakorvosa

 



Galéria

Nyitva tartás

  • Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék



Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.