TRIODA GROUP KFT

9028 Győr, Jereváni u. 3. III/2.
Frissítve: 2011-08-03 15:09:18 | Kategóriák: Ingatlan, építés

Ismertető

Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy hogy megrendelőink egyedi igényeit összegyűjtve, a szerződéses tervező, kivitelező partnereink szakértelmét felhasználva drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Mit is jelent ez ?

Ma, egy átlagos magyar háztartás kiadásainak oroszlán részét az energia és egyéb közüzemi szolgáltatók számláinak kiegyenlítése jelenti, valamint szintén jelentős terhet jelentenek a kommunikáció költségei.

Tisztában kell lennünk azonban azzal a ténnyel, hogy az energia kiadásaink 60 %-a egyszerű pazarlás, némi ráfordítás árán ez megspórolható. Egy közepes családiház rezsi költségében kb. 30.000 Ft-os tétel az áram és 40.000 Ft- a gáz. Ebből az egyik kiadás összege azonban teljesen feleslegesen kerül kiadásra, és a másik jelentós része is. Jelentsük ki: a 70.000 Ft-os kiadásból 40-45-000 Ft megspórolható lenne. Hogy hogyan?

Ebben tudunk segítséget nyújtani.
 


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

LEON BAU SYSTEM

LEON BAU SYSTEM

9111 Tényő, Árpád u. 115.
Tovább olvasom >

Buborék Víztechnika Kft

Buborék Víztechnika Kft

9023 Győr, Mester u. 1.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.