Étterem, kávézó, pub, házias ízekkel, rendezvényekkel, egyedi megrendelésekkel.
Főzni szívből ...és nemcsak pejslit!
Mindent, amit csak a természet ad legyen az zöldség, gyümölcs, hal, vad, szárnyas, mindet csodás étellé varázsolhatja az ember, ha szívvel készíti el.
Persze adnunk kell még hozzá sok-sok finom illatos fűszert, egyiket hozzákeverve a másikhoz, a harmadikat a negyedikhez vagy éppenséggel fordítva és persze egy kicsit megsózni, majd tálaláskor hozzádni egy csipet show-t.
A praktikákkal, rutinnal, elégedett, jólakott mosolyokkal természetesen további trükköket tudunk a tányérra csempészni, hogy a vendég le se tudja tenni evőeszközét.
Mindez akkor lesz szépséges ha igaz a szilvásgombóc vagy akár a lazac steak esetében is.
Akkor szép az élet, ha délebéd idején viszontlátunk vendégeket, akik már alig várják, hogy megízleljék a céklás-répás ropogóst fűszeres majonézzel, vagy éppenséggel a mandulás csirkemellt fehérboros almamártással. Napi menüben azonban 3 különböző variációt ajánlunk benne a vegetáriánusokra is gondolunk.
Ott van azonban a vacsora vagy a délutáni uszonna mindegyikre van zamatos javaslatunk. Hovatovább, ha a vendég előre egyeztet, akkor egyedi kéréseknek is eleget teszünk.
Mindezeket ajánljuk jól megtervezett italsorokkal (természetesen odafigyelve a határokra).
Szerintünk mindez csak, akkor tökéletes, ha jó zene szól, hangulatos a hely, kényelmes a szék és a kanál mérete (ételedagé is) is a legjobb.
Az Emeleten mi így gondolunk a vendéglátásra, ezért vettük a bátorságot, hogy megmutassuk, mi mit készítünk ezekből az alapanyagokból.
Jöjjön el ön is baráttal, családdal, csapattal vagy éppen a mátkájával/drágájával és ízlelje meg szívból főzött étkeinket.