Vidámkölykök

Győr, Jókai u. 1.
Frissítve: 2012-02-10 14:39:20 | Kategóriák: Gyereksarok

Ismertető

2010 szeptemberétől várjuk Minibölcsinkbe azokat a csöppségeket, akik játékokkal jól felszerelt, biztonságos helyen, kislétszámú csoportokban, szakképzett pedagógusok felügyeletében szeretnék megkezdeni a társasági életüket.

A Tappancs és a NOOK családi napközikben (Minibölcsikben) családias, angol nyelvi környezetben lehetőség van a nyelv ösztönös, magától értetődő elsajátítására. A folyamatos angol nyelvi közeget diplomás pedagógusok biztosítják a foglalkozásokon.

A kis létszámú csoportokban a különleges bánásmódot igénylő gyermekek szükségletei is jobban kielégíthetők.

A szakmai program tartalmazza a mozgásfejlesztő órákat (Csiri-biri torna, Művészpalánta képző) a korai nyelvoktatást (az állandó angol nyelvű közeg mellet Baby English gym, Kangaroo Jumping foglalkozások is színesítik a bölcsödei életet), illetve a zenei (Dallamvár) foglalkozásokat .
Bízza Ránk csöppségét, garantáltan jól fogja érezni magát!

Részletekért és további programokért kattintson ide!


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

Cipellő

Cipellő

9023 Győr, Fehérvári út 3.
Tovább olvasom >

TREFF Jelmez Kölcsönzés

TREFF Jelmez Kölcsönzés

9028 Győr, Szabadi u. 13/F.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.