D-Estella Kft. - Használt ruha

Győr, Gárdonyi Géza utca 3.
Frissítve: 2012-03-26 13:57:18 | Kategóriák: Ruházat

Ismertető

Használt ruhával sokan fogalalkoznak, de mindenki azonos minőségben kínálja áruit. Cégünk extra jó minőségi használt ruhákat, kínál boltjában, nagyon kedvező áron!

Nem csak a kevéskeresetűek szeretnek olcsón vásárolni. Több magyar híresség önként bevallja, hogy imádja a turikat, mert exra jó alkami vétel mellet olyan ruhákra bukkanhatnak, amit a mai divat nem követ. Hogy a keresgélés, kutatás igazi élménnyé váljon, jöjjön be hozzánk kutassa a divatot velünk!

Nálunk jó minőségű használt ruhák között válogathat, ez nem csak spórolás, időtöltés, hanem egy igazi vadász élményt jelent!

 

Gyere be hozzánk, vadászd le a legjobb cuccokat!


Galéria

Nyitva tartás

  • hétfőtől-péntekig: 08:00-18:00
  • szombat: 08:00-13:00-ig

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

További cégek a témában

the Setup Shop

the Setup Shop

9022 Győr, Árpád út 63/B.
Tovább olvasom >

sole2soul

sole2soul

9021 Győr, Kisfaludy u. 18.
Tovább olvasom >

Modiani Fashion - Győr - A belváros legexkluzívabb divatáru üzlete

Modiani Fashion - Győr - A belváros legexkluzívabb divatáru üzlete

9021 Győr, Baross G. u.18
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.