Sóbarlang

9024 Győr, Mécs László utca 24.
Frissítve: 2013-11-21 14:10:47 | Kategóriák: Egészség, életmód Sóbarlang

Ismertető

Sóbarlang

Szeretnénk Neked bemutatni pár mondatban a só -és klímabarlangunkat, az alkalmazott technológiát és a sóterápia rövid történetét.

A sóterápia alapja a speleo terápia azaz a sóbarlangban való kezelés. A barlangunkban a száraz technológiás sóterápiát alkalmazzuk, mely módszer alapján a betegek egy különleges sószobában tartózkodnak, ahol speciális só-aeroszol beporlasztással különleges mikroklíma jön létre. A mikroorganizmusok száma jelentősen lecsökken, ily módon a levegő lényegesen tisztább allergizáló anyagokban szegényebb lesz. Az általad látogatott „só-barlang” egészségügyi intézményekben működő, légzés-rehabilitációra szakosodott technológia alkalmazásával készült.
A barlangi hatás, valamint a só design a látogató számára egy ismeretlen, de mégis barátságos a külvilágot hátrahagyó, feltöltődést kínáló relaxációs tér élményét kínálja, amit tovább fokoz a terápia alatt futó hang és fénytechnikai program.

Már a középkorban ismerték, hogy a sóbarlangban való tartózkodásnak gyógyító ereje van. Megfigyelték, hogy a sókezeléseken átesett betegek meg tudtak szabadulni a tüdőbántalmaiktól. A történelem folyamán állandóan figyelték, kutatásokat végeztek a só gyógyító erejével kapcsolatban. Egyre több szanatóriumot hoztak létre sóbányák közelében, melyeket előszeretettel vették igénybe a légzőszervi betegek.

Környezetünk szennyeződése egyre nagyobb mértékű és ezért a krónikus légzőszervi betegek száma is évről évre nő, jelentős terhet róva az egészségügy és egészségbiztostás rendszerére. Az ún. klímaszanatóriumokban folyamatosan növekvő számú beteget kell ellátni, ezért a kezeléseket egyre hosszabb várakozás előzi meg. Ezekre a problémákra kínál megoldást a mesteréges sóbarlang klímaterápia.

Egyetlen kúra a sóbarlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton!

Várunk sok szeretettel, próbáld ki Te is a só hatalmas gyógyító erejét!
 


Galéria

Tetszett? Oszd meg!

Facebook Twitter Iwiw

Címkék


További cégek a témában

Metamorfózis Természetgyógyászati Oktató- és Korrekciós Központ

Metamorfózis Természetgyógyászati Oktató- és Korrekciós Központ

Győr, Jereváni u. 42. (Jelenlegi Netcar, régi Bilux Autósiskola épülete)
Tovább olvasom >

Callanetics Fitality® Életmód Club

Callanetics Fitality® Életmód Club

9027 Győr, Munkás u. 8.
Tovább olvasom >

Kick-box Győr

Kick-box Győr

9022 Győr, Kisfaludy u. 32.
Tovább olvasom >


Győri Cégregiszter: Győr és környékének cégkereső szolgáltatása. Több száz győri cég, bolt, szórakozóhely, vállalkozás, szolgáltatás internetes cégtudakozó rendszere. Győri cégek egyszerű keresése kulcsszó és hely szerint valamint tematikus cégkatalógus kategóriái szerint. A Győri Cégregiszter kategorizált cégadatbázis kiemelt kategóriái szépség, szabadidő, oktatás, ingatlan, szállás, vendéglátás, szórakozás, vásárlás, kereskedelem.